Over Ons

WIJ ZIJN

GEINSPIREERD

 

Een zeer proffesionele service met een familie gevoel

Even een verhaal

Over Ons

 

Iedereen is Welkom

 

De afgelopen 6 jaar is Blends een steeds groeiende Carnavalsgroep geworden, in 2017 vierden we onze 5e verjaardag vol met trots.

Iedereen zou een prachtig kostuum moeten kunnen dragen, iedereen zou moeten kunnen deelnemen aan Carnaval,

Als EEN!

 

Onze Geschiedenis

Liefde voor Carnaval maakte het mogelijk

 

Wanneer de juiste mensen op het juiste moment samenkomen bloeien de mooiste dingen. Blends is er een van.

Stel je voor dat verschillende culturen samen komen. Ze hebben vier dingen in gemeen: liefde voor hun erfgoed,liefde voor muziek,liefde voor carnaval en liefde voor mooie creaties.

 

Wanneer je deze vier elementen bij elkaar brengt, krijg je een unieke BLEND van alle soorten smaken, creativiteit en een zeer karakteristieke en duidelijke weergave van het tropische carnaval in Nederland en Europa met al zijn schoonheid en multiculturele diversiteit. Eén groep waar deze factoren het kloppende hart vormen: Blends Carnival Group.

 

Blends Carnival Group werd opgericht in 2012. Het oorspronkelijke idee van de groep was om alleen in het buitenland deel te nemen, maar vanwege de grote vraag en het grote succes dat de groep heeft genoten, hebben ze besloten om de deelname aan zowel Notting Hill Carnival als aan de thuisfront in Nederland uit te breiden. Blends Carnival Group deed vervolgens mee in de Rotterdam Zomercarnaval Straat Parade in 2014.

 

Tijdens de eerste deelname in 2014 won Blends Carnival Group de volgende prijzen:

1e plaats - People Choice Queen Rotterdam Unlimited Zomercarnaval

1st Runner Up - Rotterdam Unlimited Zomercarnaval Queen

3e plaats - Best Costume Rotterdam Unlimited Zomercarnaval Queen

 

Helaas werd de ZomerCarnaval-parade 2015 geannuleerd vanwege een zware storm die de stad in de vroege uren van de ochtend trof en het grootste deel van de dag bleef doorgaan. Dit leidde tot wijdverspreide teleurstellingen binnen het groepsmanagement en zijn deelnemers. Desondanks konden we als onderdeel van Island Mas in het Verenigd Koninkrijk nog steeds doorgaan als onderdeel van het Notting Hill Carnival 2015 en hebben we hetzelfde thema gehouden voor 2016 Zomercarnaval. Dit bleek een groot succes te zijn. Met 130 deelnemers op straat was Blends geweldig.

 

Het jaar 2017 was een heel bijzonder jaar voor Blends; 5 jaar Blends.

Zoveel goede herinneringen en zoveel dat wij als internationale groep hebben geleerd, we zijn gegroeid. Ons team is ervaren en in staat om uitstekende klantenservice aan onze deelnemers te leveren. We willen alleen meer leren en meer groeien.

 

De groep bezoekt dit jaar Notting Hill Carnival 2019, Rotterdam Carnival 2019 en Aruba's 65e carnavalsviering in 2019.

 

Ons thema dit jaar is "BLENDS2k19". Een thema waarmee we de "De Diversiteit van Blends Carnival Group" zullen uitbeelden. We zullen dit ook groots vieren.

Dit komt tot uiting in een combinatie van met hand gemaakte kostuums, Caribische geluiden van Soca en een feestelijke instelling van alle deelnemers en vrijwilligers van de groep.

 

 

Zo is Blends Carnival Group "The Carnival Mixture Of the World!"

 

Copyright @ All Rights Reserved

to Blends Carnival Group

2012-2019

BANK