Eerste Kennismaking - Vandaag is ROOD! - 7 mei 2018

 

VANDAAG

IS

ROOD!

 

Eerste kennismaking met de Queens

De kop is eraf!

 

Maandag 7 mei 2018

Rotterdam

 

Tijdens de eerste ontmoeting met de Queens klikte het meteen tussen de dames. Rood was echt de kleur van de dag!

 

De eerste groepsfoto werd gemaakt en alle informatie over de Queen Election werd aandachtig opgenomen door de dames...

 

Het is een fraaie dag, de zon schijnt, het is lekker warm en de zomer was er duidelijk helemaal klaar voor. De Queens ook.

 

Een voor een komen de dames binnen wandelen met hun prachtige kronen en regalia al schitterend in de zon. Al gauw merkte iedereen dat dit wel een hele bijzondere dag was. Iedereen was bijna in het ROOD! Dat rood ook de kleur van liefde is weten we allemaal en dat hadden de Queens duidelijk in overvloed voor hun Zomercarnaval.

 

Na het lachen over de toevallige kleur keuze begon het echt. Gré Ploeg, Zomercarnaval Queen coördinator, vertelde de dames precies wat er van hen verwacht werd en gaf informatie over alle trainingen die de dames zouden krijgen in de komende 2 maanden. Er werden heel veel vragen gesteld en de dames stelden zichzelf voor.

De spanning bij de dames was te zien maar vol enthousiasme zat men te luisteren naar alle veranderingen die hun te wachten stond hun leven vanaf dit moment!

Ja, want dit is het moment, na het tekenen van de contracten was er geen weg terug!

Laat de Zomercarnaval maar komen!

 

De Queen election zal dit jaar plaatsnemen in het Hofplein Theater op 14 juli 2018! Dan wordt bekend wie onze nieuwe Queen Zomercarnaval 2018 zal worden.

Natuurlijk willen we dat onze eigen Queen Laidima met de kroon naar huis komt. Zij is daarom nu ook vol in voorbereiding en heeft er erg veel zin in.

 

Alle dames maken een gelijke kans en dat is ook te zien aan de gemengde en prachtige groep. Wat spannend zal het dit jaar worden. Wij kunnen niet wachten!

Succes aan alle dames en wat misschien het belangrijkste is... HAVE FUN!!!

 

In de woorden van onze Queen Laidima laten we allemaal #Samen Zomercarnaval Vieren

 

Volg onze #QueenLaidima

Copyright @ All Rights Reserved

to Blends Carnival Group

2012-2018

BANK