Sponsoren & Partners

DEZE ZIJN ONZE

SPONSOREN & PARTNERS

 

Maar er kunnen altijd nog meer bij de familie aansluiten

 

Wil je sponsor worden van Blends Carnival Group of ben je geïnteresseerd om partner te worden, stuur ons dan een e-mail op info@blendscarnivalgroup.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Copyright @ All Rights Reserved

to Blends Carnival Group

2012-2019

BANK

Elke deelnemer draagt bij aan de lopende kosten van de band. Om echter de kosten voor de groepsleden laag te houden en hun ervaring te maximaliseren, zoekt Blends Carnival Group sponsoring van bedrijven en potentiele partners, zowel kleine als grote, om deel te nemen aan het leveren van een dergelijke unieke ervaring. Alle zakelijke bijdragen zijn welkom en we zullen u uitnodigen voor een vergadering om te bespreken hoe elk bedrijf een bijdrage kan leveren aan de band. Deze bijeenkomst omvat ook discussies over manieren waarop Blends Carnival Group elk sponsorbedrijf kan vertegenwoordigen.

 

Onze sponsor pakketten variëren van Gold Package tot Bronce Package, hierbij krijgt u verschillende extra diensten zoals optredens, vermelding in social media en op de website, promotie bij al onze klanten, verkoop van uw producten etc.

Elk standaard pakket wordt in overleg passend gemaakt voor onze sponsor.

 

Als sponsor van Blends Carnival Group, nodigen we u uit om ook reclame te maken voor de groep binnen uw organisatie om zo ook de promotie van de groep te ondersteunen.